HomeSTROJEVI

Strojevi

kb150 bbm33lextra 1fs170G.K.T. Tuškanac d.o.o. glavni je uvoznik strojeva za rezanje, bušenje i brušenje betona i asfalta njemačke tvrtke Gőlz Ges.m.b.H. za republiku Hrvatsku. Strojevi prate svjetske trendove kako u kvaliteti tako i dizajnu pa su dobro prihvaćeni od domaćih građevinskih poduzeća.

 

 

 

anr 1

lm30 ceTalijanska tvrtka "Achilli s.r.l." proizvodi stolne pile za rezanje kamena, dužine od 0.6 - 3.5 met., snage od 1.1 kW do 11 kW, s ručnim ili automatskim upravljanjem. Drugi dio Achillijeve proizvodnje sastoji se od mašina za brušenje i poliranje kamenih podova. Mašine se razlikuju po snazi, veličini polirnih glava i namjeni, odnosno vrsti kamena koji se obrađuje.

 

 

sigma63

mini jolly

Sigma s.r.l. je jedan od vodećih proizvođača strojeva, alata i pribora za rezanje i postavljanje keramike. Velika paleta mašina, dužine reza od 35 do 128 cm, vrlo su popularne kod domaćih keramičara. Ponuda je upotpunjena dijamantnim reznim pločama, montiračima stuba, vakumskim hvatačima i električnim bušilicama s vodenim hlađenjem. Uz Sigmine strojeve u ponudi su i strojevi i alati poduzeća Montolit i Raimondi.

 

 

Battipav S.R.L. je renomirana Talijanska tvrtka koja se bavi proizvodnjom profesionalnih alata, strojeva za kameno polagačke, keramičarske i ostale građevinske radove. Odlikuje ju međunarodno priznata kvaliteta i pouzdanost strojeva sa stručnom podrškom te paletom rezervnih dijelova kojima se služe čak i konkurenti tvrtke Battipav. Asortiman je reduciran na nekolicinu strojeva kao što su rezačice, miješalice, rotacione četke i vodene pumpe što odaje tvrtkinu viziju kvalitete nad kvantitetom, te zaštiti okoliša.

Povijest tvrtke Battipav S.R.L. vuče korjene još iz 70-tih kada su polagački radovi dosegli svoj vrhunac, oblaganjem kupaonica, kuhinja te ostalih keramičkih površina. Od tada konkurenti tvrtke oslanjaju se na beskompromisnu kvalitetu Battipav proizvoda u svojim strojevima. Sjedište tvrtke je u Faenzi, Italija.

Free business joomla templates